zondag 21 augustus 2011

Ibiza - San Antonio

Whoah! We're Going To Ibiza
Whoah! Back To The Island
Whoah! We're Going To Ibiza
Whoah! We're Gonna Have A Party
Whoah! In The Mediterranean Sea


Vandaag trekken we naar het party eiland Ibiza. Het is een cliché maar wie van keihard feesten houdt, die zit op Ibiza zeker op zijn plaats. Maar naar ik heb vernomen, zou Ibiza nog veel meer te bieden hebben. We zijn dus benieuwd! De vlucht verloopt goed en na 2,5 uurtjes vliegen, begroeten we de Spaanse zon.  Het is moeilijk onder woorden te brengen, maar van zodra we de luchthaven buiten komen, voel ik de fijne sfeer en de bijzondere energie die hier hangt. Het is niet voor niets de thuishaven van vele hippies. Niets moet en alles kan! De mensen zijn bijzonder relaxed en er hangt ook een soort magische bohemien sfeer.


We worden naar het hotel Osiris in de baai van San Antonio gebracht. Het is een klein charmant hotelletje met slechts twee sterren maar van zodra we er binnen stappen, geven we het al drie sterren. De ligging is geweldig en de sfeer is relaxed. We worden super vriendelijk ontvangen en zelfs in het Nederlands! Na het inchecken besluiten we alvast iets te gaan drinken aan het strand Es Puet. Met de voetjes in het zand, bestellen we maar gelijk een sangria. Deze smaakt heerlijk in het zonnetje!



Terug in het hotel schuiven we aan voor het avondeten. Het eten is heerlijk! De buffetten zijn heel rijkelijk gevuld en er is keuze genoeg. Vandaag maken we het niet te laat want morgen willen we fit genoeg zijn voor de ontdekking van dit prachtige eiland. Wanneer we naar bed gaan, maken we ons wel de bedenking dat we op het party eiland bij uitstek zitten en San Antonio is echt wel de uitgaansbuurt dus hopelijk hebben we er geen last van. Ik hou mijn oorstopjes alvast bij de hand!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten